June 5, 2019

February 5, 2019

May 19, 2018

April 24, 2018

April 12, 2018

April 5, 2018

February 21, 2018

November 5, 2017

November 4, 2017

Please reload

Recente berichten

Brief

November 4, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Brief

November 4, 2017

Over de kracht van creatie​
 

‘Lief leven, 

 

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik mij vrij voel. Heerlijk vrij mezelf ben. 

 

Dat ik om kan gaan met het leven, telkens weer liefdevol en nieuwsgierig naar mezelf en mijn ervaringen te kijken. Alles wat ik ontmoet. Dat ik vrede heb met mijn verleden. Liefdevol en zorgzaam samen opsta en ontwaak.

Papa en mama in mijn hart meedraag. Hun lot eer en het mijne neem. Dat ik een manier heb gevonden om te accepteren wat er gebeurd is en hoe het mij gevormd heeft. En ik van mezelf hou. Dat ik steeds weer dat kleine meisje in mij omarm, op schoot neem, koester, uitleg geef, we het goed hebben samen. Dat ik vrij ben van de beslissingen en het script die ik vroeger genomen heb, gebaseerd op overleven. En hier lief naar ben. Dat ik nu mijn geschiedenis en de dood durf aan te kijken en daarmee het leven durf te nemen en leven. Compassievol. 

Dat ik niets hoef te verbergen of te verstoppen. Mijzelf helemaal neem en ben. Ik al mijn emoties vrijelijk laat stromen. 

Dat het waar is dat ik mijn mama mis en mijn papa. 

 

Dat ik het dit leven mag meemaken om met een man mijn leven te delen.

Humble. Joy. Onszelf zijn. Verbonden, plezier, bewust, liefdevol, bijdragen aan de wereld.

Afgestemd contact hebbend, steeds weer terugkeren naar de waarheid, vrijheid en verbinding.

Liefde.

 

Chantal’

 

Een brief schrijven, alsof het al waar is waar je naar verlangt en deze dagelijks lezen, zorgt dat het gevoel ervan al bij je is en je meer van deze energie aantrekt.

We creëren ons eigen leven. Met ons denken bepalen we onze werkelijkheid, aldus stromingen als The secret en Law of Attraction (Abraham-Hicks). In rituelen wordt ook vaak gewerkt met de kracht van intentie. Daarin schrijf of zeg je in de tegenwoordige tijd wat je graag wilt.

Mijn ervaring is dat het focus geeft. Where attention goes, energy flows. Ofwel, wat je aandacht geeft groeit. En dat het telkens weer mijn hart opent voor wat voor mij van belang is.

Waar wil jij meer van in je leven en je aandacht aan schenken? Ik nodig je uit het uit te proberen.

 

Willemijn, Sylvie, Herman (van Donkersgoed, Astroloog), Merel, dank voor jullie inspiratie hierin en dankbaar dat ik hiermee werk bij FC de Krachtpatsers en Breekjaar.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief

​© 2023 by Yoga by the Sea. Proudly created with Wix.com