top of page

Love is what is when your heart is open.


To do love is to open your heart.
.

CHANTAL

Wie ik ben en wat mij drijft

Mijn purpose of zielenmissie is de essentie en universele wetten, 
van wie we zijn en van het leven zelf te kennen, weten, begrijpen en leven.

 

Vrijheid en verbinding zijn belangrijk voor mij. Alles wat ik doe, brengt mij steeds weer daarheen. Anders gaat mijn lijf sputteren. Mijn pad gaat over liefde, vertrouwen en authentiek leven. Mijn waarheid uiten. Mensen ont-moeten, samen ontdekken.


Vragen die mijn helpen bij keuzes maken: Brengt het mij vreugde? Vind ik het belangrijk? Hoe voelt het in mijn lichaam, ontspannen, levendig? Ik volg de stroom van het leven en wat mijn hart raakt. Ik geniet van schoonheid, vriendelijkheid, een ontwapenende glimlach, een gevoel van vrijheid, simpel samenzijn, wandelen in de natuur, bewegen, reizen, echt contact, mijn lijf voelen. Ook van muziek, dansen, zingen, mensen die hun talent en zichzelf laten zien, creëren door schrijven, fotograferen en koken (vegan, zo wil ik bijdragen aan een positieve en liefdevolle samenleving). Ultieme geluksmomentjes: spelen in zee, met het zand op het strand, buiten zwemmen. Als kind gingen we met ons gezin geregeld naar Curaçao. Ik heb een grote liefde ontwikkeld voor de Caribe, haar azuurblauwe zee en het eilandleven. Daarnaast waardeer en koester ik enorm mijn vriendschappen en de mogelijkheid tot leren. 

Ik omschrijf mijzelf als gevoelig en veelzijdig. Van nature ben ik open, warm, expressief en onderzoekend. Wat ik steeds weer opzoek, ofwel mijn passies, zijn persoonlijke ontwikkeling en reizen. Ik functioneer optimaal als er een fijne balans is tussen verwondering, prikkeling, uitdaging en avontuur (inspiratie en nieuwe dingen, ofwel stretchen van de comfortzone) en ontspanning, rust, tijd voor tevredenheid en dankbaarheid (ofwel opladen in de comfortzone).

Opleiding en inspiratie

De ervaringen in mijn leven hebben om sterke overleefmechanismen gevraagd. Nu keer ik stap voor stap terug naar leven, naar zijn. Uitdagend vind ik steeds weer mezelf inbrengen, kwetsbaarheid en hulp vragen. De natuur, aanraking, vriendelijke aandacht, meditatie, rust en beweging verzachten mij, brengen mij in het hier en nu, in mijn hart, lijf en ziel, uit de alertheid van overleven. Inzichten middels persoonlijke ontwikkeling, training, coaching en therapie, brengen mij kennis en bewustzijn. Hierdoor kan ik vrijere keuzes maken en in lijn met mijn essentie en mijn waarden leven.

 

Dit is ook wat ik doorgeef. Je bent welkom met al je vragen.

Ik haal mijn inspiratie uit het leven zelf, ontmoetingen, mooie beelden, teksten, trainingen en workshops. Vooral door te ervaren. Favoriete ervaringsplekken: Phoenix, CvT, Be the change, Emo's, Rebalancing, Holos

 

Sinds mijn 20e ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling. In 2007 ben ik afgestudeerd als Sociaal Psycholoog, trainer en coach.  Sindsdien heb ik vele trainingen en cursussen gevolgd. Zo heb ik kennis van en ervaring in mindfulness, emotioneel lichaamswerk, somatic experiencing (lichaamsgerichte traumaheling) systemisch werk & transactionele analyse (TA), ademwerk (Tranformational Breathing), yoga, ReBalancing, Authentic Relation, Theory-U, diverse communicatie- en leiderschapsmodellen. En bovenal werk ik met wat zich ontvouwt hier en nu. Benieuwd naar mijn specifieke opleidingen en werkervaring? Klik hier voor mijn cv op Linkedin.

op zee.jpg
f10f9a5d-aa1f-480c-b1a8-608f623509ef.JPG
bottom of page