top of page

Brief

Over de kracht van creatie​

‘Lief leven,

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik mij vrij voel. Heerlijk vrij mezelf ben.

Dat ik om kan gaan met het leven, telkens weer liefdevol en nieuwsgierig naar mezelf en mijn ervaringen te kijken. Alles wat ik ontmoet. Dat ik vrede heb met mijn verleden. Liefdevol en zorgzaam samen opsta en ontwaak.

Papa en mama in mijn hart meedraag. Hun lot eer en het mijne neem. Dat ik een manier heb gevonden om te accepteren wat er gebeurd is en hoe het mij gevormd heeft. En ik van mezelf hou. Dat ik steeds weer dat kleine meisje in mij omarm, op schoot neem, koester, uitleg geef, we het goed hebben samen. Dat ik vrij ben van de beslissingen en het script die ik vroeger genomen heb, gebaseerd op overleven. En hier lief naar ben. Dat ik nu mijn geschiedenis en de dood durf aan te kijken en daarmee het leven durf te nemen en leven. Compassievol.

Dat ik niets hoef te verbergen of te verstoppen. Mijzelf helemaal neem en ben. Ik al mijn emoties vrijelijk laat stromen.

Dat het waar is dat ik mijn mama mis en mijn papa.

Dat ik het dit leven mag meemaken om met een man mijn leven te delen.

Humble. Joy. Onszelf zijn. Verbonden, plezier, bewust, liefdevol, bijdragen aan de wereld.

Afgestemd contact hebbend, steeds weer terugkeren naar de waarheid, vrijheid en verbinding.

Liefde.

Chantal’

Een brief schrijven, alsof het al waar is waar je naar verlangt en deze dagelijks lezen, zorgt dat het gevoel ervan al bij je is en je meer van deze energie aantrekt.

We creëren ons eigen leven. Met ons denken bepalen we onze werkelijkheid, aldus stromingen als The secret en Law of Attraction (Abraham-Hicks). In rituelen wordt ook vaak gewerkt met de kracht van intentie. Daarin schrijf of zeg je in de tegenwoordige tijd wat je graag wilt.

Mijn ervaring is dat het focus geeft. Where attention goes, energy flows. Ofwel, wat je aandacht geeft groeit. En dat het telkens weer mijn hart opent voor wat voor mij van belang is.

Waar wil jij meer van in je leven en je aandacht aan schenken? Ik nodig je uit het uit te proberen.

Willemijn, Sylvie, Herman (van Donkersgoed, Astroloog), Merel, dank voor jullie inspiratie hierin en dankbaar dat ik hiermee werk bij FC de Krachtpatsers en Breekjaar.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
bottom of page